Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6860 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
umarl krol, niech zyje krol

to o sobie oczywiscie wypociles

tyle ze nigdy nie byles i nie bedziesz krolem,ani tu ani nigdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

to literówka, a nie baboł ortograficzny
ja tez robie błedy, ale...

...jak mawiał poeta..

"Dureń, gdy popełni błąd, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem."

OVER
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
umarł król, niech zyje król......

Zal mi tylko tej bidnej Anny82. Już nie nadąży ci, majeranek, plusików dostawiać. A może poszła w długą? Nie zdziwiłbym się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Anna Maria napisał:
marianek73 napisał:

to literówka, a nie baboł ortograficzny
ja tez robie błedy, ale...

...jak mawiał poeta..

"Dureń, gdy popełni błąd, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem."

OVER

..tak trafne!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

mysle, ze purple jak i krzys moga smiało przy swoich nickach umiescic "kretyn" : )
za to tobie marysia do twarzy bedzie z "mameła" : )
co wy na to?

co wy na to?

co wy na to?

co wy na ?

co?.....

/echo odpowiedziało/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
TRUTKA napisał:
Nie uwazacie ze bardziej rozsadne bylo by zalozenie POSTA "Problemy MARYjANKA,pana Nie POLAKA, i innych dewiantow ktorzy w poscie o smierci rodaka urzadzili sobie poletko do wymiany niezwykle inteligentnych i kasliwych uwag. Owszem jestem niesamowicie zaskoczony wasza elokwencja i niesamowitym poczuciem wlasnych wartosci ale to nie miejsce na to

Trutka, masz rację, myślę że ten wątek jest bardziej odpowiednim miejscem dla MARYjANKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
koalski napisał:
marianek73 napisał:
umarł król, niech zyje król......

mysle, ze purple jak i krzys moga smiało przy swoich nickach umiescic "kretyn" : )
za to tobie marysia do twarzy bedzie z "mameła" : )
co wy na to?

Zal mi tylko tej bidnej Anny82. Już nie nadąży ci, majeranek, plusików dostawiać. A może poszła w długą? Nie zdziwiłbym się

a mi ciebie żal i to nawet szczerze żal.....
hehe co do waszych plusów/minusów to mam wyjeb.... na to : ))
bez urazy dla tych,którzy docenili moje starania i plusa mi dali : )
gwoli scisłosci, popatrz na plusy jasia naszego(którego cenię mimo wszystko) i cudownego deep purple
tyle,ze oni podobnie do mnie(tak mysle), maja je w głebokim poważaniu : )
ps: kiedys za 3 plusy było wpierdol, a teraz sie to liczy(dla was)a,ze ja stara szkoła jestem to wole na minusie latac....
ps: ruda ty sie nie podpinaj pod mamełe, tylko sama cos dorzuc do pieca : )
mogłabys przynajmniej sprawdzic, który to poeta ?(!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Ehh, szkoda prądu...

Dobranoc wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
zastanawia mnie czemu już nie GRZMISZ, że zabieram głos też w tym temacie ( w końcu tyczy się Norwegii) - ...a ja przecież mieszkam w Polsce.

Pazurki przycięte, co majeranek?

tak się rozpędziłeś, że maska, która nosiłeś zsunęła się z twarzy i zostało tępe spojrzenie i rozdziawiona buzia ( żeby nie pisać gęba), a z kącika cieknie ślina.

Nie masz za grosz odwagi by napisać skąd jestes, dodać zdjęcie, a jesteś pierwszy do krytykowania każdego w zależności od jego miejsca zamieszkania, czy tego jaką ma twarz czy kolor włosów.

Jeśli chcesz kogos obrazić i zmieszać z błotem to mówisz coś w stylu "sprzątać kilble Norkom", a w następnym zdaniu twierdzisz, że ty szanujesz zawód sprzątaczki i wiesz, że to ciężka praca.

Jesteś pierwszy do wyławiania błędów i masz zawsze w związku z tym niezły ubaw ubliżając i śmiejąc się z kogoś, a sam walisz byki, literówki i zdania niekoniecznie poprawnie sklecasz. ( no kurde, jak już się kogoś poprawia to przynajmniej wtedy można by sprawdzić co i jak się napisało!)

Mówisz, że kochasz wszystkie kobiety ( na szczęście oprócz mnie ), ale jak tylko ci któraś napisze nieprzychylne słowo to od razu jest "mameła".

Jak ci "kolega z forum" zwróci uwagę, powie w końcu dobitnie, że się z tobą nie zgadza, to od razu wywlekasz wszelkie (w twoim mniemaniu) brudy i zaczynasz z epitetami.

Jesteś boski, idealny, nieomylny, sprytny, zabawny, przystojny, zamożny, uczuciowy.. itp itd

szkoda, że to tylko twoje wlasne mniemanie o sobie ( cecha ludzi bezkrytycznych)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
[quote]

Jesteś boski, idealny, nieomylny, sprytny, zabawny, przystojny, zamożny, uczuciowy.. itp itd

wiedziałem,ze kiedys sie przełamiesz

DUZE dzieki za dobre słowo na dobranoc : )

ps: nie nazywaj jej kobietą- please
Moje błedy(literówki) mają miejsce i owszem,ale często/gęsto pisząc prowadze moją Lady,a jednym palcem pisac i prowadzić 50 ton nie jest łatwo : ))

aaaaaaa moje pazurki sa zawsze w nienagannym stanie, poniewaz jest to dla mnie bardzo wazne,zeby wbrew obiegowym opiniom o kierowcach Tir-a byc czystym, schludnym i pachnącym : ))

PS II: Popatrz na kryssa(kryzysa), kamila 75 i reszty analfabetów,ze jednak warto im zwracac uwage na babole, poniewaz z kazdym postem jest lepiej i mysle,ze jak to utrzymamy, to za jakies 20/25 lat cos z nich jeszcze bedzie
Ty tez sie poprawiłas i coraz mniej tych hanysowskich zwrotów mozna znalezc w twoich jakze cudownych przesłaniach
Jesli chciałabys zobaczyc moje zdjecie, to postaraj sie bardziej, bo jest dostepne dla wszystkich!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok